Jornades Superilla Barcelona (Digital)

  • oct. 5, 2021 9:00 a. m. - oct. 7, 2021 8:00 p. m.
  • Romance Standard Time

Precio de la entrada Free Regístrate ahora
Descripción

TIPUS D'ENTRADES | TICKET TYPES | TIPOS DE ENTRADAS

 

CATALÀ

En aquesta pàgina pots obtenir una entrada que et donarà accés digital a totes les sessions en vídeo amb temps real de les jornades Superilla Barcelona. Aquest és un esdeveniment no comercial i gratuït. 

Les reserves es tanquen dijous 7 d'octubre a les 7:00 del matí. 

Amb la reserva d'una entrada digital acceptes rebre correus electrònics per part d'AfterCovid.City relacionats amb les jornades Superilla Barcelona.

 

ENGLISH

On this page, you can get a ticket that will give you digital access to all the real-time streaming sessions of Open Talks Superilla Barcelona. This is a non-commercial, free event. 

Bookings will close on Thursday, October 7th at 7:00 a.m.

By purchasing a digital ticket, you agree to receive emails from AfterCovid.City regarding Open Talks Superilla Barcelona.

 

CASTELLANO

En esta página puedes obtener una entrada que te dará acceso digital a todas las sesiones en vídeo en tiempo real de las jornadas Superilla Barcelona. Este es un evento no comercial y gratuito. 

Las reservas se cierran el jueves 7 de octubre a las 7:00 de la mañana.

Con la reserva de una entrada digital aceptas recibir correos electrónicos por parte de AfterCovid.City relacionados con las jornadas Superilla Barcelona.

 

SOBRE LES JORNADES | ABOUT THE OPEN TALKS | SOBRE LAS JORNADAS

 

Les jornades Superilla Barcelona són tres dies d'inspiració i reflexió col·lectiva sobre les ciutats després de la covid. Una cruïlla de persones i idees, de prop i de més enllà, per a millorar la qualitat de vida de les persones i de l'espai públic sense deixar a ningú enrere. Una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i Placemaking Europe per a la transformació col·lectiva de la ciutat després de la covid. 

 

Open Talks Superilla Barcelona is three days of inspiration and collective reflection on cities after COVID. A crossroads of people and ideas, from near and far, to improve the quality of life of people and public space without leaving anyone behind. An initiative of Barcelona City Council and Placemaking Europe for the collective transformation of the AfterCovid city.

 

Las jornadas Superilla Barcelona son tres días de inspiración y reflexión colectiva sobre las ciudades tras la COVID. Un cruce de personas e ideas, de cerca y de más allá, para mejorar la calidad de vida de las personas y del espacio público sin dejar a nadie atrás. Una iniciativa del Ayuntamiento de Barcelona y Placemaking Europe para la transformación colectiva de la ciudad tras la COVID.

 

aftercovid.city/superillabarcelona

 

Gràcies pel teu interès en les jornades Superilla Barcelona! Thank you for your interest in Open Talks Superilla Barcelona! ¡Gracias por tu interés en las jornadas Superilla Barcelona! 

Fecha y Hora

oct. 5, 2021 9:00 a. m. - oct. 7, 2021 8:00 p. m.

AfterCovid.City

Una iniciativa que celebra la proximitat social en temps de distància física, reivindicant el paper de les persones i els llocs per a donar forma a un millor món després de la covid.

An initiative that celebrates social proximity in times of physical distance, reclaiming the role of people and places to shape a post-COVID world for the better.

Una iniciativa que celebra la proximidad social en tiempos de distancia física, reivindicando el papel de las personas y los lugares para dar forma a un mejor mundo después de la COVID. 

×