Raja Yoga Meditation

  • za, nov. 25, 2023 6:30 p.m. - 8:30 p.m.
  • Brahma Kumaris Gent

    Lange Violettestraat 203
    Gent, Oost-Vlaanderen 9000
Ticket Prijs Free Dit evenement is nu voorbij
Beschrijving

Raja Yoga Meditatie

Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor stille reflectie en stilte, weg van de drukte van alledag. Door tijd te nemen kunnen we terugkomen tot een gecentreerde plaats van zijn. In onze moderne wereld wordt het levenstempo steeds hoger en verliezen we het contact met onze ware innerlijke rust en kracht. Wanneer we ons niet langer geaard voelen, kunnen we ervaren dat we in allerlei richtingen worden geduwd en getrokken. Het is op dit punt dat we stress beginnen te ervaren en een gevoel van gevangen zijn. Na verloop van tijd leidt dit gevoel tot ziekte, omdat onze geestelijke, emotionele en lichamelijke gezondheid uit balans raakt.

Datum & tijd

za, nov. 25, 2023 6:30 p.m. - 8:30 p.m.

Locatie details

Brahma Kumaris Gent

Lange Violettestraat 203
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 Brahma Kumaris Gent
Brahma Kumaris Gent

Introductie

Brahma Kumaris is een wereldwijde spirituele beweging gewijd aan persoonlijke transformatie en wereldvernieuwing. Opgericht in India in 1937 is de Brahma Kumaris over 110 landen verspreid op alle continenten en heeft een belangrijke impact gehad in vele sectoren als een NGO. Hoe dan ook, hun echte inzet beoogt mensen te helpen hun perspectief van de wereld te transformeren van materieel naar spiritueel. Ze ondersteunt het ontwikkelen van een diep collectief bewustzijn van vrede en van individuele waardigheid van elke mens.

De Brahma Kumaris is sinds 1977 actief in België en sedert 1979 een vzw. 

In België zijn er in verschillende steden studie- en meditatiecentra waar cursussen en lessen kunnen worden gevolgd. Sommige steden hebben een beperkter aanbod aan cursussen en meditaties.

×