Jornades Superilla Barcelona (Presencial)

  • oct. 5 - 7, 2021
  • Espai Fossat - Mercat de Sant Antoni

    154.B Carrer de Manso, Barcelona, Cataluna, 08015, ES

Precio de la entrada Free This event is now over
Descripción

CATALÀ

Si no es disposa d'entrada, 5 minuts abans de la sessió s’obrirà l’accés lliure a l'Espai Fossat - Mercat de Sant Antoni. Caldrà donar les dades personals. 

Si vols accedir en línia a qualsevol sessió de les jornades, reserva un tiquet d'accés virtual aquí.

 

ENGLISH

If you do not have a ticket, the free access point will open 5 minutes before the session at Espai Fossat - Mercat de Sant Antoni. You will need to provide your personal details. 

If you want digital access to any real-time streaming sessions, book your virtual access ticket here.

 

CASTELLANO

Si no se dispone de entrada, 5 minutos antes de la sesión se abrirá el acceso libre  en el Espacio Fossat - Mercado de Sant Antoni. Será necesario dar los datos personales.

Si quieres acceder en línea a cualquier sesión de las jornadas, reserva tu tíquet virtual aquí.

 

SESSIONS | SESSIONS | SESIONES

Pots veure el programa complet a la pàgina web de les jornades. See the full programme on the Open Talks website. Puedes ver el programa completo en la página web de las jornadas

 

Dimarts 5  | Tuesday 5  |  Martes 5

17:00 - 17:30 Paraules d'obertura; Opening words; Palabras de apertura

18:00 - 19:00 Sessió 1: Una ciutat per qui l’habita. A city for those who live in it. Una ciudad para quienes la habitan.

 

Dimecres 6 | Wednesday 6 | Miércoles 6

11:15 - 12:30 Sessió 2: Ciutats lluitant contra l’emergència climàtica: lideratge i reptes. Cities fighting climate emergencies. Ciudades que luchan contra la emergencia climática.

13:00 - 14:30 Sessió 3: Com s’alimenten les ciutats? How do we feed cities? ¿Cómo se alimentan las ciudades?

16:00 - 18:00 Sessió 4: Una economia al servei de la ciutat i el planeta. An economy at the service of the city and the planet. Una economía al servicio de la ciudad y el planeta.

18:30 - 20:00 Sessió 5: Urbanisme al servei de la vida. Urban planning at the service of life. Urbanismo al servicio de la vida.

 

Dijous 7 | Thursday 7 | Jueves 7

10:00 - 11:15 Sessió 6: Carrers respirables. Breathable Streets. Calles respirables.

11:30 - 14:00 Sessió 7: Mobilitat i emergència climàtica. Mobility and climate emergency. Movilidad y emergencia climática.

16:00 - 17:30 Sessió 8: Una ciutat que garanteix els drets culturals. A city that guarantees cultural rights. Una ciudad que garantiza los derechos culturales.

18:30 - 19:30 Diàleg ecofeminista de clausura.  Concluding ecofeminist dialogue. Diálogo ecofeminista de clausura.

 

SOBRE LES JORNADES | ABOUT THE OPEN TALKS | SOBRE LAS JORNADAS 

Les jornades Superilla Barcelona són tres dies d'inspiració i reflexió col·lectiva sobre les ciutats després de la covid. Una cruïlla de persones i idees, de prop i de més enllà, per a millorar la qualitat de vida de les persones i de l'espai públic sense deixar a ningú enrere. Una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i Placemaking Europe per a la transformació col·lectiva de la ciutat després de la covid. 

Open Talks Superilla Barcelona is three days of inspiration and collective reflection on cities after COVID. A crossroads of people and ideas, from near and far, to improve the quality of life of people and public space without leaving anyone behind. An initiative of Barcelona City Council and Placemaking Europe for the collective transformation of the AfterCovid city.

Las jornadas Superilla Barcelona son tres días de inspiración y reflexión colectiva sobre las ciudades tras la COVID. Un cruce de personas e ideas, de cerca y de más allá, para mejorar la calidad de vida de las personas y del espacio público sin dejar a nadie atrás. Una iniciativa del Ayuntamiento de Barcelona y Placemaking Europe para la transformación colectiva de la ciudad tras la COVID.

aftercovid.city/superillabarcelona

Gràcies pel teu interès en les jornades Superilla Barcelona! 

Thank you for your interest in Open Talks Superilla Barcelona!

 ¡Gracias por tu interés en las jornadas Superilla Barcelona!

Fecha y Hora

oct. 5 - 7, 2021

Detalles del lugar

Espai Fossat - Mercat de Sant Antoni

154.B Carrer de Manso, Barcelona, Cataluna, 08015, ES

Espai Fossat - Mercat de Sant Antoni
AfterCovid.City

Una iniciativa que celebra la proximitat social en temps de distància física, reivindicant el paper de les persones i els llocs per a donar forma a un millor món després de la covid.

An initiative that celebrates social proximity in times of physical distance, reclaiming the role of people and places to shape a post-COVID world for the better.

Una iniciativa que celebra la proximidad social en tiempos de distancia física, reivindicando el papel de las personas y los lugares para dar forma a un mejor mundo después de la COVID. 

×